+357 22 26 07 72

Τι είναι το EMS

Electrical Muscle Stimulation (EMS) είναι μια καινοτόμος μέθοδος προπόνησης διάρκειας 20 λεπτών για ολόκληρο το σώμα που γίνεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Πρόκειται για τη διέγερση των μυών μέσωηλεκτρικών παλμών το οποίο επιτρέπει την προπόνηση ολόκληρου του σώματος και όλων των μυϊκών ομάδων. Είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και χρονικά αποδοτική μέθοδος για τη μείωση του σωματικού λίπους, την αύξηση της μυϊκής δύναμης, την ενδυνάμωση των αρθρώσεων σας και την αποκατάσταση των μυών.

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με μια υγιεινή όμως μειωμένη σε πρόσληψη θερμίδων διατροφή είναι, επιστημονικά αποδεδειγμένη, η καλύτερη στρατηγική για απώλεια λίπους. To EMS επιτυγχάνει ένα υψηλό επίπεδο μεταβολικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια και για πολλές ώρες μετά από μια προπόνηση. Όσο υψηλότερος είναι ο μεταβολισμός σας τόσο καλύτερα το σώμα σας θα κάψει λίπος.

Συχνές ερωτήσεις

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque non augue non augue accumsan aliquet.

Η προπόνηση με EMS  χρησιμοποιεί το νευρικό σύστημα του σώματος και ενεργοποιεί τον μυϊκό ιστό μέσω ηλεκτρικών παλμών. Ο στόχος είναι να φέρει τους μύες σε κατάσταση ολικής συστολής. Η βασική διαφορά με τις συμβατικές μεθόδους προπόνησης είναι ότι η ηλεκτρική διέγερση επιτρέπει την ενεργοποίηση περισσότερων μυϊκών ινών κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Εν ολίγοις, περισσότερος μυς τίθεται σε λειτουργία. Η ένταση αυτής της επίδρασης μπορεί να ελεγχθεί μέσω της ρύθμισης του ίδιου του ηλεκτρικού ρεύματος και των ασκήσεων που εκτελούνται. Το EMS έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τον πόνο στην πλάτη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πελάτες EMS έχουν αναφέρει ακόμη και μια πλήρη ανακούφιση των (χρόνιων) προβλημάτων της πλάτης τους. Λόγω της αύξησης τόσο του μυϊκού τόνου όσο και της ροής του αίματος σε γειτονικούς ιστούς, το EMS μπορεί επίσης να έχει ευεργετική επίδραση στα προβλήματα κυτταρίτιδας.

Ναι. Οι χαμηλής συχνότητας παλμοί επηρεάζουν μόνο τους γραμμωτούς σκελετικούς μύες, πράγμα που σημαίνει πως δεν επηρεάζει τη καρδιά και τα όργανα.

 Ωστόσο, υπάρχουν αντενδείξεις για συγκεκριμένα άτομα με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Κάποιες από τις αντενδείξεις είναι οι εξής:

 • Καρδιαγγειακά προβλήματα (by pass)
 • Βηματοδότης
 • Σοβαρές νευρολογικές παθήσεις
 • Τεχνητά μέλη
 • Νεοπλασματικες ασθένειες
 • Εγκυμοσύνη
 • Επιληψία
 • Λάμες/Βίδες σε κατάγματα

Πριν από την πρώτη σας συνεδρία, ο προπονητής σας θα διαβάσει μαζί σας τη λίστα με τις ιατρικές εξαιρέσεις για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές για εσάς να προπονηθείτε.

Ο ηλεκτρικός παλμός που εμπλέκεται με το σύστημα ΕΜS είναι πολύ χαμηλής συχνότητας και απολύτως ασφαλές, και δεν θα σας προκαλέσει πόνο η ενόχληση καθώς ασκείστε.

Παρέχουμε ειδικές στολές EMS για κάθε πελάτη. Αυτές οι ειδικές βαμβακερές στολές έχουν σχεδιαστεί για να συγκρατούν την υγρασία, δίνοντας καλύτερη επαφή με τα ηλεκτρόδια τα οποία τοποθετούνται στους μύες. Η αγορά της ειδικής στολής ΕΜS είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να φοριέται σε κάθε προπόνηση.

Χρησιμοποιούμε τα ΕΜS μηχανήματα καθώς και όλο τον υπόλοιπο αυθεντικό εξοπλισμό της Miha Bodytec. Η miha bodytec είναι ο κορυφαίος γερμανικός κατασκευαστής premium προπονητικού εξοπλισμού EMS.

Το ΕΜS training είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες άνω των 16 ετών. Είναι ιδιαίτερα προσιτό σε:

 • Άτομα με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο

 

 • Σε άτομα που δεν τους αρέσει το συμβατικό γυμναστήριο αλλά επιθυμούν να αθληθούν.

 

 

 • Άτομα με αρθριτικά προβλήματα και το βρίσκουν δύσκολο να γυμναστούν με βάρη
 • Άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και ευεξία.
 • Υπέρβαρα άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος

ΚΛΕΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.